balustrade inox

Balustradele din inox adaugă un plus de modernitate casei dvs.. Se combină perfect cu stiluri de decor mai avangardiste. Dacă optați pentru o balustradă exclusiv din oțel inoxidabil, puteți adăuga o notă de decor industrial casei dvs.

Având în vedere rezistența lor la coroziune și căldură, balustradele din oțel inoxidabil sunt perfecte pentru a fi amplasate în exterior. Sunt foarte durabile în aceste medii în aer liber.

Acestea vă vor oferi un sentiment mai mare de spațiu, vă vor permite să separați spațiile, sunt rezistente, astfel încât să puteți alege să le așezați pe balcon, terasă, grădină, piscină. În acest caz, trebuie să țineți cont de ce alte materiale veți combina cu oțelul inoxidabil, deoarece nu toate sunt la fel de rezistente la condițiile meteorologice. Sticla este o opțiune bună. Lemnul, pe de altă parte, necesită mai multă întreținere, astfel încât să arate întotdeauna în stare bună în aceste tipuri de zone. Desigur, ca și în cazul altor metale care nu sunt la fel de rezistente la rugină ca inoxul.

Dacă sunteți interesat să achiziționați o balustradă din inox, nu ezitați să ne contactați, vă vom ajuta cu tot ce aveți nevoie.