Servicii
de top
  • Consultanta
  • Design
  • Proiectare
  • Executare


Pentru lucrarile noastre oferim servicii de consultanta, simulare 3D, masuratori, proiectare si design, transport, executie si montaj.

Experienta noastra de peste 15 ani in acest domeniu se regaseste in creatiile originale si in solutiile inedite pe care le propunem. Puteti gasi o parte din lucrarile noastre de referinta pe acest site.

Consultanta

Asiguram consultanta in vederea gasirii solutiilor optime de scara sau balustrade:

  • va ajutam sa depasiti limitarile impuse de spatiu,
  • va explicam posibilitatile tehnice de realizare,
  • va sfatuim in ceea ce priveste stilul dorit,
  • va propunem solutii care sa se poata realiza in limitele bugetului pe care il aveti alocat.

Consultanta se face gratuit la noi la sediu sau online. Este suficient sa ne trimiteti pe e-mail planuri cu zona scarii sau cateva fotografii de la lucrare, insotite de o scurta descriere a ceea ce doriti.

Consultanta pe santier/la lucrare se realizeaza contra cost; suma porneste de la 150 de lei in Bucuresti si creste, pentru alte localitati, direct proportional cu distanta parcursa. Aceasta suma asigura costurile de deplasare pentru specialistul nostru – inginer sau architect, se factureaza si se va scadea ulterior din valoarea lucrarii, daca contractati lucrarea cu noi.


Simulare 3D

Prin simulari tridimensionale, va ajutam sa vizualizati pe scara dumneavoastra modelul de balustrada dorit.
Serviciul de simulare 3D se ofera la cerere si nu implica obligativitatea executiei lucrarii cu firma noastra. 

Costurile variaza in functie de complexitatea scarii si a modelului ales si nu sunt incluse in serviciile de baza de proiectare si executie a balustradei sau a scarii dumneavoastra.


Masuratori

Dupa ce ati agreat oferta noastra de pret, un specialist din firma se va deplasa la locuinta dumneavoastra si va realiza masuratori exacte, pentru executie. 

Toate lucrarile Superfaber se executa avand la baza masuratorile efectuate de specialistii nostri, altfel nu putem garanta reusita lucrarii. Din acest motiv, costul acestui serviciu este inclus intotdeauna in oferta noastra de pret.


Proiectare & design

Ne intereseaza atat rezistenta si stabilitatea, cat si designul lucrarilor noastre. Drept urmare, un inginer si un arhitect vor face echipa si vor gasi pentru dumneavoastra solutie optima de realizare a scarii/balustradei. 

Vom realiza un proiect 2D pe care vi-l punem la dispozitie si care va contine principalele repere necesare executiei lucrarii dumneavoastra.


Transport

Ne deplasam oriunde in tara, pentru masuratori si montaj. 
Contravaloarea serviciului de transport este direct proportionala cu distanta parcursa pana la dumneavoastra si este
inclusa in ofertele noastre


Executie & montaj

Ne-am fidelizat echipele de muncitori; in acest fel, executia si montajul lucrarilor noastre sunt realizate de meseriasi cu experienta de peste 10 ani in productia de confectii metalice. 


Preturi

In preturile produselor noastre se regasesc serviciile de masuratori, proiectare si design, transport, executie si montaj pentru Bucuresti si Ilfov.

Facem lucrari in toata tara, dar preturile pentru transport cresc direct proportional cu distanta la care se afla lucrarea.
Pentru lucrari in afara Bucurestiului, care necesita cazarea echipei de montatori, se percep preturi separate pentru cazare si diurna.

Serviciile de simulare 3D sau de creare a unor modele noi sunt taxate separat; ele nu conditioneaza contractarea lucrarii de executie tot cu firma noastra.

Preturile balustradelor difera in functie de tipul scarii pe care sunt montate. Pentru o scara intr-o rampa dreapta, pretul va fi mult mai mic decat pentru o scara circulara, elicoidala sau cu rampe drepte scurte, in U.

Cereti o oferta personalizata! Trimiteti-ne planul scarii si/sau cateva poze cu scara/balconul dumneavoastra si va vom face o oferta personalizata, tinand cont de tipul scarii, de modelul ales, de locatia si de dimensiunea lucrarii.