balustrade sticla

Balustradele din sticlă aduc spațiu și lumină. Luminozitatea acestui material și transparența acestuia permit balustradelor din sticlă să aibă un farmec aparte. Se pot aplica atât în ​​interior, cât și în exterior.

Perfecte pentru terase, grădini, scări interioare și mai ales pentru balcoane, balustradele din sticlă se potrivesc perfect cu un decor minimalist și oferă un stil elegant și inovator. Balustradele din sticlă sunt sisteme de securitate și decorare care asigură protecția spațiului și aduce îmbunătățire designului. Aplicând materialele și grosimile sticlei corecte se obține durabilitate în timp, estetică și inovație.

Balustradele din sticlă sunt ideale pentru balcoane, deoarece permit o vedere totală de la balcon fără a renunța la consistența unei balustrade de siguranță.

Balustradele din sticlă pentru hoteluri. Hotelurile sunt unități perfecte pentru a amplasa balustrade fixe din sticlă datorită numeroaselor posibilități de instalare: fațadă, balcoane sau pentru scări interioare.

Vă oferim diferite tipuri de balustrade, în funcție de destinația lor. Descoperiți mai jos, fiecare lucrare realizată de noi, care vă poate inspira în alegerea perfectă.